Tippers

Leeftijd: 
12 tot 14 jaar

De tito's (12- tot 14-jarigen) gaan er wel eens keihard tegenaan in een pleinspel of ze luisteren naar muziek. Tussendoor praten ze in het lokaal over hun favoriete filmster of topvoetballer. Ze verzamelen elke zondag in de chiro van 14 tot 18.30 uur.

6/1:

Driekoningen driekoningen, geef mij ne nieuwe hoed, mijn oude is versleten,...

Vandaag gaan we driekoningen zingen. Kom allemaal verkleed in een fantastische koning!! Zeker komen want we kunnen centjes en snoep verzamelen voor onze kas!!

13/1:

Zal het jullie lukken om vandaag jullie leiding te verslaan? Wij denken van niet, maar het is aan jullie om het tegendeel te bewijzen!! We spelen dus één tegen allen vandaag!

20/1:

Wie heeft er het beste brein, maar wie kan ook het beste haar pipi ophouden? Dat komen we vandaag te weten tijden de pisquiz extreeem!!

27/1:

Deze zondag gaan we terug in de tijd er staan dus old school pleinspelletjes op het programma!

3/2:

Deze zondag dompelen we jullie onder in het leven van tienerouders! Kunnen jullie huilende baby’s, het huishouden doen en koken voor de man wel aan? We zullen zien wie de beste ouders worden, wij zijn alvast benieuwd!

10/2:

Vandaag gaan we wat centjes verdienen om onze kas te vullen. We gaan dus iets lekkers verkopen!! Zeker komen is de boodschap!!

17/2:

Hoi piepeloi
LOVE IS IN THE AIR! Vandaag doen we een te gek valentijnsspel. Wie is er een grote romanticus en wie totaal niet? We ontdekken het dan! 

3/3:

Ik ben blij dat gij in mijn team zit!” Vandaag duiken we even het kantoorleven in en gaan we op teambuilding. Kom allemaal verkleed als een echte zakenvrouw. Hoe beter je verkleed bent hoe groter je voordeel!

10/3 Jente

De leiding is vandaag op kampweekend op voor jullie een super mega tof kamp in elkaar te steken. Geen chiro dus!

17/3

Hey girls! Ik hoop dat jullie elkaar goed vertrouwen, want vandaag spelen we DE MOL. Wie is de mol en wie  weet haar te ontmaskeren? Haal jullie beste pokerface maar al boven!

24/3 Yannick

31/3 Yannick

7/4

begin paasvakantie