Rakkers

Leeftijd: 
10 - 12 jaar

De 10- tot 12-jarigen vormen samen de rakwi's. De jongens zijn de rakkers. Samen met hun leiding spelen ze superstoere bosspelen, doen ze superleuke spelletjes en gaan ze af en toe eens op een uitje. We verwachten ze elke zondag in de chiro van 14 tot 18 uur, tenzij het programma het anders vermeldt.

4/10 Beste coureurs, maak jullie klaar voor de race! Vandaag organiseren we een dag op wieltjes! Kom allemaal met de fiets, skateboard, step, rolschaatsen, … en vergeet jullie bescherming niet!

11/10 Geen chiro

18/10 Vandaag gaan we ons lokaal versieren en voorzien van zelfgemaakte banken en tafels! We gaan deze maken van paletten. Neem best handschoenen mee voor degene dat niet graag splinters hebben. Tot dan!

25/10 Deze zondag geven we geen chiro want we gaan op weekend! Meer informatie volgt.

1/11 Vandaag gaan we mountainbiken. Kom dus allemaal met de fiets en liefst met eentje die volstaat voor in de ruisbroekse bossen te kunnen rondrijden!

8/11 Yow rakkers! Vandaag gaan we een echte chill-Sunday houden. We kijken een film in ons lokaal. Voorzie uzelf van lekkers zoals chips en snoep voor de ultieme chill ervaring!

15/11 Deze zondag doen we laddercompetitie!

22/11 CHRISTUS KONING

29/11 Hey rakkers! Deze zondag staat er iets speciaals op de planning, we gaan samen naar een trampolinepark! We gaan daar samen naartoe met de auto. De exacte uren laten we jullie zo snel mogelijk weten. Het is de bedoeling dat we deze activiteit zelf betalen dus voorzie jullie allen van een centje! We laten jullie zo snel mogelijk iets weten via de whatsappgroep in verband met de uren, prijs en rijden. Hopelijk tot dan!

6/12 Sinterklaas

13/12 rakwidag

20/12 Zijn jullie klaar voor de mega vette coole pijltje trek xtreme??? Smeer jullie benen al maar in, maak jullie borst al maar nat want deze keer zullen jullie een pijltje trek zoals nooit ervoor spelen!