Rakkers

Leeftijd: 
10 - 12 jaar

De 10- tot 12-jarigen vormen samen de rakwi's. De jongens zijn de rakkers. Samen met hun leiding spelen ze superstoere bosspelen, doen ze superleuke spelletjes en gaan ze af en toe eens op een uitje. We verwachten ze elke zondag in de chiro van 14 tot 18 uur, tenzij het programma het anders vermeldt.

Januari

6/01

Driekoningen

13/01

Pijltje trek X-treme. Kom zeker met de fiets.

20/01

Vandaag is het dag op wielen. Kom naar de chiro met jullie favoriete voertuig. Wees creatief en probeer niet met de fiets te komen.

27/01

Herbekijk zeker de F.C. De Kampioenen deze week want dit komt van pas tijdens de zotste escape room. Deze kennis zal zeker van pas komen…

Februari

3/02

Vandaag is het weer de eerste van de maand. We maken het gezellig in het lokaal, we gaan een leuke film zien + een pizza bestellen.

10/02

Vandaag trekken we naar het bos. Doe zeker julie legerkledij aan en stevige schoenen.

17/02

Vandaag komen de aspiranten mee leiding geven. Bereid jullie maar voor op een stevige zondag.

24/02

Vandaag werken we wat aan de kas. Meer info volgt nog…

Maart

3/03

Vandaag is het rakwidag! Leg jullie haren maar goed voor de kwiks. We maken er een toffe zondag van. Vandaag eten we ook op de chiro.     

10/03

JAMMEUR JULLIE LEIDING HEEFT DE ZWARE TAAK OM EEN BANGELIJK KAMP TE REGELEN. DAAROM GEEN CHIRO WANT WIJ ZIJN OP LEIDINGSWEEKEND. DAAAAG

17/03

Vandaag voorziet de leiding overheerlijke croques. We bos en maken onze eigen croques op jullie kampvuurtje. Neem zeker 2,5 euro mee. Als jullie nog oude kaarsen hebben liggen mogen jullie deze altijd meenemen.

24/03

Verrasingsspel!! Info volgt nog

31/03

We gaan op weekend! Meer info volgt nog…

April

7/04

Vandaag is het BOSSTRATEGO. Deze klassieker verveelt nooit. We hebben echter een kleine variatie gemaakt. Spannend…

14/04

Wie is de Slimste Rakker ter Wereld? Come and find out…

21/04

Aaah april, het goede weer is er al! Vandaag maken we er gebruik van en trekken we naar buiten om te ravotten en echte pleinspelen de toen!