Nieuw Lid

Wens je lid te worden van chiro Ruisbroek? Kom dan gerust op zondag eens een keertje proberen! 

Iedereen vanaf 6 jaar (1ste leerjaar) is welkom. Voor het werkjaar 2023-2024 wil dat zeggen iedereen die geboren is in 2017 of vroeger.

Vond je het leuk? Of was je al langer in de chiro en wil je dit jaar ook zeker lid blijven?

Vul dan onderstaand formulier in voor 10 OKTOBER 2023 (geen paniek,ook later in het jaar kan je instappen in onze werking!)

Ons nieuwe werkjaar start dit jaar op 17 SEPTEMBER 2023. Dan verwelkomen we graag ook alle nieuwe leden. We raden aan dat nieuwe leden bij de ribbels echt pas dan starten, voordien zijn de groepen nog niet 'overgegaan' en is de groep vaak te groot om voldoende aandacht te kunnen geven aan nieuwe kindjes die de chiro nog moeten leren kennen.

Instappen is nadien elke zondag mogelijk, je komt gewoon tegen starttijd (14U) naar onze lokalen (kaardijkstraat 22A) en spreekt iemand van de leiding aan.

Onze leden worden ingedeeld in afdelingen volgens geboortejaar. Indien je echter op school in een ander jaar aansluit (ouder of jonger) en je liever bij deze kinderen in de afdeling aansluit kan je dat gewoon laten weten. (via het veld opmerkingen)

Je doet best kledij aan die vuil mag worden. Er is elke zondag ook een momentje voorzien om een snackje te eten en iets te drinken. Dit mag je zelf meebrengen of je brengt centjes om het in de chiro te kopen (chips en frisdrank).

Het basislidgeld bedraagt €40, wie betaalt voor 10 OKTOBER krijgt €5 korting en betaalt €35.

In het lidgeld is de verzekering en aansluiting bij Chiro Nationaal ook mee ingebrepen.

We vragen om dit te betalen voor 10 OKTOBER of na een instapperiode van 3 weken. 

Je kan dit lidgeld overschrijven op het nummer BE21 7332 3303 0103 met in de mededeling de naam van je kind + afdeling!

Chiro is er voor iedereen, indien je om financiële redenen niet zou kunnen deelnemen, neem dan zeker contact op met onze VB, dan zoeken we samen een oplossing.

 
1 Begin 2 Voltooid
CAPTCHA
Dit veld is om te testen of je een machine of persoon bent om spamberichten te voorkomen.
2 + 3 =
Los dit eenvoudige wiskundige probleem op en voer het resultaat in. bijv. voor 1+3, voer 4 in.