Speelclub

Leeftijd: 
8 - 10 jaar

De 8- tot 10-jarigen noemen we de speelclub.  Chiro is voor hen op zondag van 14u tot 17u30.

We rennen, springen en spelen vrolijk de namiddag door. We maken knutselwerkjes en duiken in fantasiewerelden.

Opgelet het programma is vatbaar voor veranderingen owv weersomstandigheden.

12 maart

Vandaag eens een hele verrassing! De leiding wisselt van groep, dus jullie gaan een dagje doorbrengen met nieuwe leiding. Voor de rest blijft de planning een volledige verrassing.

19 maart

Deze zondag is het geen Chiro want de leiding is druk bezig met vergaderen om een fantastisch kamp voor jullie in elkaar te steken :)

26 maart

Trek vandaag jullie mooiste verkleedoutfit aan want we trekken met z’n allen naar de carnavalsstoet in Willebroek!!!

2 april

Alarm, ik heb het niet warm. Of toch wel? Probeer zoveel mogelijk vlammetjes van het andere team te stelen en maak een gezellige (denkbeeldig) kampvuur!

9 april

Vandaag is het geen Chiro want het is Pasen.

16 april

Aan alle speelclubhippies: Vandaag is staat het flowerpowerspel op het programma, trek jullie mooiste outfit maar aan en wij verwachten een geweldige dag die enkel in PEACE kan afsluiten!

23 april

Het is vandaag geen Chiro want we kunnen deze dag wel gebruiken om uit te rusten van onze drukke overnachting.

30 april

UGH lieve speelclubbers, vandaag maken jullie kennis met het echte Indianenleven! Trek jullie mooiste indianen outfit maar aan want deze zondag is het burgeroorlog binnen de stam van onze speelclub indianen :o

7 mei

Vandaag moet iedereen zijn stoerste outfit aan doen WANT de speelcubbers gaan bunkeren. Niets laat ons opzij gaan, het wordt een supertoffe spannende dag!

14 mei

We spelen vandaag een superleuk wasdraadspel.

21 mei

Vandaag is het een grote dag in Ruisbroek, meer info volgt!

28 mei

De Chiro terreinen zijn vandaag in gebruik voor Duvel blues. En dat betekent dat wij op uitstap gaan!! Meer info volgt later.

4 juni

Wie van ravotten houdt kan zeker niet ontbreken op deze dag, we doen vandaag allerlei leuke pleinspelen!

11 juni

O oh, één of andere professor heeft ons iets verteld over een zombie-apocalypse... Kunnen jullie ons helpen de zombies te bestrijden?

18 juni

We stappen vandaag in de tijdmachine en reizen terug naar de Romeinse tijd! Het wordt een spannende dag want er is oorlog tussen de Romeinse legers… Durven jullie het aan? Tot zondag.