Speelclub

Leeftijd: 
8 - 10 jaar

De 8- tot 10-jarigen noemen we de speelclub. Met de hele groep op tocht gaan, gekke knutselwerkjes maken, enz.: dat doen zij!
Ze spelen elke zondag samen in de chiro van 14 tot 17.30 uur, tenzij het programma het anders vermeldt.

Speelclub programma januari-maart

6/01: Drie koningen , drie koningen, geef mij een nieuwe hoed. Verkleed jullie in de hipste Balthazar, de meest sexy Kaspar of de grappigste Melchior! Zeker komen want de koeken en alle snoepjes wachten op jullie…

13/01: Wie is het sterkste geslacht? De stoere jongens of de snelle meisjes? We komen het deze zondag te weten met een mega cool spel!

20/01: Deze zondag organiseren we de olympische spelen maar één  groot probleem: jullie missen een been, een arm, zijn blind of hangen met twee aan elkaar. Benieuwd hoe jullie het er vanaf zullen brengen!

27/01: Kijk maar goed uit jullie doppen! Ken jij alle plekjes op de Chiro en in Ruisbroek want we doen een fotozoektocht!

3/02: Breng je skateboard, fiets, step of rollerskates maar mee want deze zondag gaat het er snel aan toe! Vergeet zeker geen helm of andere bescherming.

10/02: Ooh ooh … cupido heeft zijn peilen op jullie gericht! We spelen een valentijnspel!

17/02: Zeker komen allemaal want deze zondag gaan we op uitstap naar de Ravotter! Verdere info volgt nog…

24/02: Breng je kussen en dekentje maar mee want het is nog eens tijd voor een filmpje! Misschien staat er wel popcorn op jullie te wachten om er een echte cinema van te maken…

03/03: Vandaag is het nog eens een echte jongens-en meisjesdag! Hopelijk kunnen jullie elkaar een weekje missen

10/03: Helaas geen Chiro deze zondag… De leiding is namelijk op weekend om een bangelijk kamp in elkaar te steken! Jullie gaan toch ook deze zomer met ons mee?

17/03: Tijd om wat centjes in onze kassa te krijgen dus haal jullie verkoop-en kookkunsten maar al boven! Ook staan er enkele old-school pleinspelletjes op het programma zodat jullie nog wat kunnen uitleven.

24/03: no words needed: PIJLTJE TREK!

31/03: Hopelijk hebben jullie nog ergens een zwembroek of bikini liggen want deze zondag gaan we het zwembad in Bornem onveilig maken! Verdere info volgt nog!

Dikke kussen en lekjes van jullie allerknapste leiding,

Marie, Quinten, Anke, Freddy, Sloef en Siebe xxx