Speelclub

Leeftijd: 
8 - 10 jaar

De 8- tot 10-jarigen noemen we de speelclub. Met de hele groep op tocht gaan, gekke knutselwerkjes maken, enz.: dat doen zij!
Ze spelen elke zondag samen in de chiro van 14 tot 17.30 uur, tenzij het programma het anders vermeldt.

·       1 zondag november

Pijltje trek

Dag lieve speelclubbers! Smeer de beentjes maar in en trek jullie stapschoenen alvast aan. Vandaag trekken we eropuit! Ben jij verstop of zoek talent? Laat het ons vandaag zien, want we spelen pijltje trek!

       8 zondag november

Movieday

Voetjes in de lucht, popcorn in de hand? Jaja, het is tijd voor een luilekkerdagje. Wij heten jullie van harte welkom in dé enige echte RSK Cinema! Benieuwd welke film op het groot scherm wordt vertoond? Kom dan zeker af!

·      15 zondag november

PANNEKOEKEN + WARME CHOCO VERKOOP

het is tijd om wat centjes in onze kas te krijgen. Haal jullie beste verkoopkunsten al maar boven want deze week verkopen wij pannenkoeken & warme chocomelk!

·       22 zondag november

reisje rond de wereld

ben jij een echte avonturier? Ben je al in China geweest? Amerika? of misschien op de Noordpool tussen de pinguïns… Vandaag spelen we reisje rond de wereld!

·       29 zondag november

knutselen + slijm maken (macramé, henna, parels, schminken)

 Haal jullie beste knutselvaardigheden al maar boven want vandaag gaan we macrameeën, schminken, parelen en nog veel meer!! Ook slijm maken kon er natuurlijk niet aan ontbreken!

·       6 zondag december

Zwarte piet VS Sint spellekes

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan…

 Zijn jullie allemaal braaf geweest dit jaar? Dat komen we deze zondag te weten, want de Sint komt langs. Wie wordt er beloond en wie krijgt de roe?

·       13 zondag december

Gezelschapspelletjes

Wie ben ik, BINGO, stratego,… jullie kunnen het al raden, vandaag gaan we gezelschapsspelletjes spelen!! Moesten jullie graag een eigen spelletje van thuis meenemen mag dit natuurlijk :)

·       20 zondag december

Kerstfeestje

Hey liefste feestvarkens! Vandaag maken we er een feestje van om de kerstvakantie goed in te zetten. Iedereen mag een cadeautje meenemen van +/-  €5 dat zowel voor jongens als voor meisjes leuk is.