Kwiks

Leeftijd: 
10 - 12 jaar

De 10- tot 12-jarigen vormen samen de rakwi's. De meisjes zijn de kwiks. Samen met hun leiding spelen ze een supergroot bosspel, maken ze een knutselwerkje of gaan ze naar het zwembad. We verwachten ze elke zondag in de chiro van 14 tot 18 uur, tenzij het programma het anders vermeldt.

4//10/20

Wie oh wie wint er deze week onze reuzemonopoly? Wordt jij miljonair met stapels geld of speel jij meteen al jouw geld kwijt? Dit komen wij deze zondag te weten.

11/10/20

Haal de zakdoekjes maar boven want dit weekend is er helaas geen chiro :( De leiding is op leidingsweekend om er weer een super tof jaar van te kunnen maken.

18/10/20

Hopelijk heeft iedereen honger want deze zondag spelen wij het grote hamburgerspel! Er zal ook iets voorzien worden om te eten, maar dit laten wij later wel nog weten.

25/10/20

Vandaag komen jullie te weten hoe het is om even niets meer te kunnen zeggen, zien of horen. Hopelijk zijn jullie al een hechte groep want tijdens onze gebrekendag is de hulp van een vriend altijd handig!

01/11/20

Raap al jullie moed maar bij elkaar want deze zondag is niet voor bangerikken! Om nog even in de sfeer van Halloween te blijven draait het spel van deze week helemaal om de engste monsters die jullie je maar kunnen inbeelden.

08/11/20

Deze zondag draait helemaal om teamwork! Welke twee kwiks werken het beste samen en worden de winnaressen van onze tweelingendag? Dat vinden wij vandaag uit.

15/11/20

Om wat geld te verzamelen om dit jaar leuke dingen te doen gaan wij deze zondag lekkere frietjes verkopen.

22/11/20

Het wordt weer een leuke dag want deze zondag is het Christus koning! Meer info over hoe dit exact zal verlopen volgt nog.

29/11/20

Wie o wie is onze meest getalenteerde kwik? Wie kan er echt alles? Dat gaan wij deze week uitvinden tijdens onze versie van de ‘Homo Universalis’!

06/12/20

Hij komt… hij komt… die lieve goede Sint! Hopelijk zijn jullie dit jaar braaf geweest want vandaag komen de Sint en zijn Pieten op bezoek. 

13/12/20

Vandaag gaan wij kijken of er geen leuke jongens voor jullie zitten in onze chiro. Het is dag waar iedereen naar uitkijkt… ‘t is rakwi-dag!


 

20/12/30

Haal de jingle bells en de kerstmutsen maar boven want deze zondag houden wij een Kerstfeestje! Extra info volgt nog