Kwiks

Leeftijd: 
MEISJES 10 - 12 jaar

De 10- tot 12-jarigen vormen samen de rakwi's. De meisjes zijn de kwiks. Samen met hun leiding spelen ze een supergroot bosspel, maken ze een knutselwerkje of gaan ze naar het zwembad. We verwachten ze elke zondag in de chiro van 14 tot 18 uur, tenzij het programma het anders vermeldt.

12 maart: leiding wissel

Jullie moeten voor één zondag afscheid nemen van jullie favoriete leidsters. Maar niet getreurd, 3 andere leiders/leidsters staan voor jullie klaar om er weer een zalige zondag van te maken. Zeker komen dus!!!


26 maart: Bake off Vlaanderen

In verschillende rondes strijden we vandaag om de titel van “Bake off Vlaanderen”. We maken er een culinaire zondag van!!!


2 april: Cluedo in het bos

Er is een moord gepleegd in Ruisbroek. De politie heeft jullie hulp nodig om erachter te komen wie, wat en waar het is gebeurd, … we blijven vandaag niet op de Chiro maar gaan naar het bos.


16 april: Influencer of the year

Jullie zijn natuurlijk al gekend in Ruibroek en omstreken maar zijn jullie ook bekend online? Hier komen we achter in het grote ‘Influencer of the year’ spel. Oefen al maar op jullie selfie en tik tok skills.


22 april: weekendje Kwiks

Na lang wachten is hier dan eindelijk ons …… KWIKSWEEKENDJE :)


30 april: So you think you can dance

So you think you can dance ??? dat willen wij eerst zien voor we dat geloven. Vergeet dus niet je dansbenen in te smeren ;)

7 mei: bunkeren

BUNKERENNNN. Trek je vuilste kleren aan want we gaan vandaag in 1 rechte lijn door de mooie natuur van Ruisbroek. En NEE, we maken GEEN omweg voor een beekje ;)


14 mei: zwemmen

Pool party !!! we gaan zwemmen bij Flo. Vergeet jullie zwemkleren en zonnebril niet ;)


21 mei: 

Zon, eten, muziekje, spelletjes en elkaar. Wat heb je nog meer nodig??? Meer info volgt!


4 juni, 11 juni, 18 juni, 25 juni: vervangleiding

Wegens onze examens zijn wij er jammer genoeg niet. Wij voorzien even leuke vervangleiding die er samen met jullie weer een leuke zondag van gaan maken.

3 augustus: vertrek kamp
EINDELIJK augustus. We gaan er 10 dagen lang een bangelijk kamp van maken! Wij hebben er alvast heel veel zin in !!!!!!