Kwiks

Leeftijd: 
MEISJES 10 - 12 jaar

De 10- tot 12-jarigen vormen samen de rakwi's. De meisjes zijn de kwiks. Samen met hun leiding spelen ze een supergroot bosspel, maken ze een knutselwerkje of gaan ze naar het zwembad. We verwachten ze elke zondag in de chiro van 14 tot 18 uur, tenzij het programma het anders vermeldt.

  • Doop 26/09 

Een nieuw Chiro jaar is van start gegaan en dit betekent natuurlijk dat jullie moeten bewijzen dat jullie als kwiks niet bang zijn van een beetje vuil worden en uitdagingen aangaan… trek zeker niet jullie mooiste kleren aan wat vandaag is het doop!! 

 

  • Lokaal versieren 03/10 

Ons lokaal ziet er nog wat saai uit, maar daar zullen we vandaag werk van maken want we gaan het lokaal versieren!! Wij zullen al wat versiering voorzien maar als jullie thuis nog iets hebben liggen mogen jullie dit zeker meenemen.

 

  • Geen Chiro 10/10 

Vandaag is het jammer genoeg geen Chiro… 

  • Babyspel 17/10 

 

We spelen een duo-spel waarbij het de bedoeling is dat jullie zo goed mogelijk voor jullie kind zorgen: het grote baby-spel. Wie o wie is de beste mama/ papa onder jullie? 

 

  • Hunger games 24/10 

Zet jullie schrap en trek jullie stoerste kleren alvast aan want we trekken vandaag naar het bos voor de grootste competitie van het jaar. We spelen vandaag namelijk The Hunger Games!! 

 

  • Miss kwik 31/10 

Vandaag spelen we het grote miss verkiezingsspel. We gaan kijken wie van jullie een echte dame is en de titel van Miss Kwik verdient! Wie op het einde van het spel het meeste punten heeft wordt Miss Kwik 2021! 

  • Pijltje trek 07/11 

Waar trekken we naartoe? Vandaag spelen we pijltje trek en als jullie alle opdrachten onderweg goed hebben volbracht kunnen jullie een welverdiende verassing verwachten op de eindbestemming… 

  • De slimste mens ter wereld quiz 14/11 

Tijd om jullie algemene kennis eens op de proef te stellen… Wie wordt de slimste kwik van de Chiro??? Vandaag spelen we de slimste mens quiz met een eigen twist!