Kwiks

Leeftijd: 
10 - 12 jaar

De 10- tot 12-jarigen vormen samen de rakwi's. De meisjes zijn de kwiks. Samen met hun leiding spelen ze een supergroot bosspel, maken ze een knutselwerkje of gaan ze naar het zwembad. We verwachten ze elke zondag in de chiro van 14 tot 18 uur, tenzij het programma het anders vermeldt.

06/01

Drie Koningen, Drie Koningen, geef mij nen nieuwe hoed…

Jullie kunnen het al raden. Vandaag mogen jullie allemaal verkleed komen, want we gaan driekoningen zingen!

We eten ook frietjes vandaag!

13/01

Omdat Evelien en Ymke deze zondag aan het studeren zijn voor hun examens, staat Fleur er alleen voor. Hierdoor hebben we ervoor gekozen om samen te relaxen. Breng allemaal dingetjes mee zoals maskertjes, nagelak, schmink, … Want vandaag is het een echte meisjes dag!

20/01

Omdat januari nog steeds een koude maand is, vertoeven we vandaag nog een zondag binnen. We gaan allerlei lokaalspelletjes spelen.

27/01

Kunnen jullie de leiding verslaan of zijn wij net iets sterker? Vandaag spelen we 1 tegen allen, kom dus maar bewijzen dat jullie echte kwiks zijn en de leiding kunnen verslaan.

03/02

Vandaag is het aan jullie om te laten zien wat jullie allemaal kunnen. Er kan maar één de beste zijn en er is slechts één overlever. Vandaag spelen we Expeditie Kwiks-on! We eten ook frietjes vandaag!

10/02

Hopelijk kennen jullie alle kleuren van de regenboog en het alfabet uit jullie hoofd, want dit kan jullie vandaag goed van pas komen. Meer vertellen we nog niet, tot straks speurneuzen.

17/02

De tijd op een zondagnamiddag gaat snel voorbij, dat weten we allemaal. Maar wanneer je iets tegen de tijd in moet doen, gaat deze nog sneller. Wij zijn benieuwd of jullie hier tegen kunnen. Vandaag spelen we binnen de minuut.

24/02

Vandaag spelen we een ballonnenspel. Zeker komen dus!

03/03

Deze zondag gaan we allerlei leuke spelletjes spelen met de rakkers, zodat jullie elkaar beter kunnen leren kennen. Spannend! We eten ook frietjes vandaag!

10/03

Vandaag is het jammer genoeg geen chiro, want de leiding is op weekend om voor een super mega fataal tof kamp te zorgen!

17/03

Vandaag spelen we Wifi in tahiti. Zeker de moeite om te komen!

24/03

Vandaag gaan we nog een keer naar het bos dus trek jullie stapschoenen maar al aan!

31/03

We spelen een spel vandaag! Neem allemaal jullie favoriete gezelschapspelletjes mee naar de chiro.

07/04

Deze zondag draait het helemaal om jullie, DE KWIKS! Kom zeker vandaag verkleed in het groen. Verdere info volgt nog. We eten ook frietjes vandaag!

14/04

Vandaag spelen we een old-school laddercompetitie. Denk jij dat je iedereen kan verslagen en helemaal bovenaan kan eindigen? Kom dan zeker vandaag naar de chiro.

21/04

Boyz! Ooit al eens gedroomd over rechtstaand kunnen plassen? Of heb je altijd al een schetencompetetie willen doen? Vandaag leven we ons helemaal in in de jongenswereld. Verkleed jullie dus als jongen en ontdek of je ook een echte jongenskant hebt.

28/04

Vandaag hebben we een verassing in petto. Kom dus zeker als je wilt weten wat de verrassing is. Meer info volgt nog!