Ribbels

Leeftijd: 
6 – 8 jaar

De ribbels spelen elke zondag van 14 tot 17 uur samen in de chiro tenzij het programma het anders vermeldt. Vergeet zeker geen vieruurtje of een centje zodat je een vieruurtje in de chiro kan kopen!

Het nieuwe werkjaar start op 19 september 2021

31/10 

Boe! Het is weer tijd om te griezelen en bibberen tijdens ons Halloween-feestje. Trek jullie engste outfit maar aan en maak jullie klaar om te dansen met spoken en monsters. 
 

 

7/11  

Wie valt er als eerste om bij twister en wie is het beste in memory? Tijdens onze gezelschapsspellen-dag komen alle klassiekers aan bod. Alle ribbeltjes zijn deze zondag samen met hun favoriete gezelschapsspel welkom om gezellig samen te spelen. 

 

 

14/11  

Vandaag trekken we naar het bos om samen een spannende bos-stratego te spelen. Maak jullie klaar om je achter struiken en bomen te verstoppen en laat het andere team je zeker niet tikken!  

21/11  

Vandaag is het kristus Koning.

We etens samen op chiro lekkere spagetti en gaan daarna schaatsen.

verdere info hierover  krijgen jullie nog zeker!

 

28/11  

Liefste ribbeltjes, pakt jullie zakdoekjes maar en droog jullie tranen want deze week is het jammer genoeg geen chiro. De leiding is druk bezig met het jaarmarktweekend.  

 

5/12  

Hij komt... Hij komt... Hopelijk zijn jullie dit jaar brave ribbeltjes geweest want vandaag zijn de Sint en zijn hulp-pieten op bezoek. Wie is er braaf geweest en krijgt zijn snoep en mandarijntjes? 

 

SINTERKLAASFEEST