Ribbels

Leeftijd: 
6 – 8 jaar

De ribbels spelen elke zondag van 14 tot 17 uur samen in de chiro tenzij het programma het anders vermeldt. Vergeet zeker geen vieruurtje of een centje zodat je een vieruurtje in de chiro kan kopen!

Programma Ribbels september – december

20 september

Vinden jullie ons lokaal ook nog zo somber eruit zien? Dan gaan we daar vandaag eens verandering in brengen. We gaan ons lokaal helemaal inkleden en leuk versieren! Hoe beter jullie meespelen, hoe cooler het lokaal!

27 september

Ben jij de koning van de jungle of eerder een lui nijlpaard  Vandaag maken we samen een tocht door het dieren rijk, als je nog iets van dierenkostuum hebt liggen, mag je die zeker aandoen!

4 oktober

Beste ribbeltjes, vandaag gaan we jullie de coolste pleinspellen spelen met jullie. Spelletjes die jullie nog jaren gaan spelen op de Chiro zoals pottekestamp, koningsbal of ik verklaar de oorlog aan. Ben jij ook zo benieuwd naar deze spelletjes? Kom dan maar zeker af!

11 oktober

Dit weekend is het helaas geen Chiro  Jullie leiding is een heel weekend bezig met vergaderen om zo van dit Chirojaar een bangelijk jaar te maken!

18 oktober

Al klaar voor het Chirokamp of toch nog aan het twijfelen? Vandaag krijg je toch al een beetje een idee hoe kamperen met de Chiro is. We trekken naar het bos en gaan daar een vuurtje maken. Gezellig samen gaan we dan de lekkerste croquekskes van heel Ruisbroek eten. We sturen nog een berichtje hoeveel dit zal kosten (rond 3EUR)

25 oktober

Weet jij wat voor bizarre spelletjes ze op de stranden van Brazilië spelen of wat voor berekoele spelletjes in Ijsland? Jullie komen het vandaag te weten! We gaan vandaag met onze ribbeltjes een reis rond de wereld maken.

31 - 1 november

BOOEEEEEHOOOE, het spookt op onze Chiro. Vandaag doen we speciaal een Halloween overnachting in onze lokalen. Gaan jullie mee op spoken jacht en de spoken verdrijven van onze Chiro? Meer informatie volgt nog!

8 november

Vandaag gaan centjes verzamelen voor onze kas. We gaan iets lekkers verkopen voor alle leden, wat dat zal zijn vertellen we jullie later nog

15 november

Ben jij een echte creatieveling en kun jij goed knutselen? Dan ist dit de perfecte zondag voor jouw, we gaan namelijk super coole dingen knutselen.

22 november

Ben jij een echte Superman/Superwoman? Of toch eerder Batman of Mega Mindy? Vandaag mogen jullie jullie verkleden in jouw lievelingssuperheld(in). We gaan dan ook een groot superheldenspel spelen

29 november

Wie is het sterkste geslacht? Wie mag zich dit jaar het sterkst noemen de boys of de girls? Wij zijn alvast reuzebenieuwd naar deze spannende wedstrijd!

6 december

Hij komt hij komt, die lieve goed Sint. Jawel Ribbeltjes het is weer zover, onze heilige man komt op bezoek. Hopelijk zijn jullie allemaal braaf geweest? Of zullen er toch een paar kindjes in de zak van zwarte piet moeten? We zullen het deze zondag weten

13 december

Vandaag gaan we eens lekker ontspannen, neem allemaal jullie dekentje mee en een chipje van thuis want we gaan ons lokaal omtoveren tot een heuse cinemazaal.

20 december

Het is helaas de laatste zondag van 2020, maar deze gaan we niet onopgemerkt voorbij laten gaan! We maken er een groot kerstfeest van met alle ribbels! Trek jullie mooiste kleren maar aan want het wordt geweldig!

Knuffels& kusjes

Elise, Jente, Lucas, Momme& Jeco