Ribbels

Leeftijd: 
6 – 8 jaar

De ribbels spelen elke zondag van 14 tot 17 uur samen in de chiro tenzij het programma het anders vermeldt. Vergeet zeker geen vieruurtje of een centje zodat je een vieruurtje in de chiro kan kopen!

08/03 Vandaag houden we een filmmarathon, neem je dekentje en knuffel maar mee want de popcorn staat alvast klaar!

15/03 Vandaag gaan de jongens op avontuur, maar de meisjes worden in de watten gelegd met de typische meisjes-stuff!! Vandaag is het jongens/meisjes dag! Jullie zullen elkaar één dagje moeten missen J

22/03 dit weekend is het mega coolste zotste weekend van het jaar! Het is eindelijk zo ver…ribbelweekend!! Gek doen een heel weekend lang met alle ribbels, dat wil je toch niet missen?

29/03 Vandaag is het geen chiro, jullie leiding is op kampweekend om ervoor te zorgen dat jullie een superkamp gaan hebben!

05/04 Vandaag trekken we naar het bos en spelen we het ribbelbosspel! Trek je strafste schoenen maar aan, want wij gaan op avontuur!

12/04 Altijd al eens een ster van dichtbij willen zien? Altijd al eens willen vliegen door de ruimte? Planeten bewonderen kan als je een astronaut bent. En om astronaut te worden ben je hier aan het juiste adres. We maken een school waar je het allemaal kan leren. Welkom bij de Astronauten ribbelacademie!

19/04 Vandaag spelen we het grote duo-spel J Laat maar eens zien hoe goed jullie zijn in teamwork!

26/04 Vandaag gaan de ribbels van Ruisbroek op verplaatsing, we gaan  naar een binnenspeeltuin! Verder info volgt nog de week zelf J

03/05 Het is al warmer, tijd voor een vuile dag/ doop om jullie tot een échte ribbel te maken voor we op kamp vertrekken! J

10/05 Vandaag is het Moederdag, we zullen die lieve mama’s eens verwennen met een cadeautje dat ze nog nooit gezien zullen hebben… !

17/05 Jobs, jobs, jobs. Je bent nooit te jong om aan je toekomst te denken. Vandaag organiseren wij een echte jobbeurs voor de ribbels. Dokter? Metselaar? Brandweervrouw? Verpleger? The sky is the limit. Iedereen kan alle kanten uit! Kom verkleedt als je droomberoep, alles kan en alles mag!

24/05 Heb jij ooit al eens meegedaan aan Expeditie Ribbelson? Wij hebben gehoord dat dat niet gemakkelijk is… ben jij geschikt? Dat testen we vandaag!

31/05 Vandaag is het jammer genoeg geen chiro L

07/06 Het is bijna zomervakantie!! Dat betekent dat het goede weer al van de partij is, we spelen waterspelletjes vandaag! Neem zeker een handdoek mee en extra droge kleren J want het beloofd een spetterende zondag te worden!

14/06 Vandaag is het Vaderdag! Die stoere papa’s verdienen zeker en vast een verrassing, waar wij vandaag voor gaan zorgen! J

21/06 Rupsje Ribbel is een echte avonturier. Op zijn zoektocht naar ideeën voor zijn nieuwe uitvinding is hij helaas alle spullen voor die nieuwe uitvinding kwijtgeraakt, hij heeft hulp nodig van de ribbels van Ruisbroek, want al zijn spullen liggen ergens hier in Ruisbroek en wij gaan hem helpen!

28/06 De laatste zondag voor we op kamp vertrekken, dat betekent je nog eens goed uitleven op het grasveld van chiro Ruisbroek, vandaag spelen we de klassieke chiropleinspelen J