Jaarmarkt

Tijdens het komende weekend kan u weer terecht op ons jaarlijkse eetfestijn. Helaas gaat niet alles door zoals voorzien, maar we hebben wel ons uiterste best gedaan om dat wat kon op een veilige manier te organiseren.
 
Zo kan je zaterdag (van 11u-19u) en zondag (11u -15u) terecht in onze verwarmde feesttent voor het eetfestijn en zaterdagavond voor de quiz (volzet).
 
Om alles veilig te laten verlopen zijn er een aantal aanpassingen.
Zo zal voor het binnenkomen CST + identiteitskaart gecontroleerd worden (vanaf 16 jaar). Moest er een wachtrij zijn dan vragen we om afstand te houden van elkaar.  (de gekende 1,5m) 
 
Het mondmasker is verplicht vanaf 10 jaar  vóór de controle maar ook nadien blijft het verplicht bij verplaatsingen in de tent. Enkel wie aan tafel zit mag het mondmasker afzetten. 
 
Er zal meer afstand zijn tussen de tafels dan gewoonlijk, zodat iedereen voldoende ruimte heeft.
 
Het springkasteel laten we dit jaar achterwege, voor de kinderen voorzien we kleurplaten en potloodjes die ze mee kunnen nemen aan hun eigen tafel.
 
De luchtkwaliteit wordt gemeten en opgevolgd. We zorgen voor voldoende verluchting. 
 
Wij hopen jullie allemaal te mogen ontvangen, al blijft de regel wel dat wie ziek is of een risicovol contact had thuis blijft. Jullie zien we graag op 1 van onze volgende activiteiten!