CORONA-UPDATE

Beste ouders,
 
In de huidige context worden we wekelijks geconfronteerd met nieuwe, verscherpte maatregelen.
Dat maakt dat we vaak snel moeten schakelen.
 
In het laatste overlegcomité werd beslist dat binnenactiviteiten worden beperkt, overige maatregelen voor het jeugdwerk blijven tot nu onduidelijk en zullen hopelijk de komende dagen verduidelijkt worden. Wij volgen de communicatie van Chirojeugd Vlaanderen hiervoor op en houden jullie ook mee op de hoogte.
 
Voor ons als Chiro Ruisbroek wil dat momenteel zeggen dat alle werking zo veel mogelijk buiten moet gebeuren. Hierdoor gaan we zondag per zondag moeten bekijken of de weergoden ons gunstig gezind zijn. De leiding zal jullie telkens op de hoogte houden.  Hou voor je kledij rekening met het weer, een dikke (regen)jas en broek is aan te raden. Een mondmasker wordt binnen verplicht vanaf 6 jaar, dus vragen we om eentje mee te geven voor de beperkte momenten binnen (denk aan toiletbezoekjes ed).
 
Concreet betekent dit dat er zondag 5/12 chiro gaat gegeven worden in 3 shiften voor onze jongsten. Dit omdat de Sint op bezoek komt en er vanuit Chirojeugd Vlaanderen ook gevraagd wordt om afdelingen niet te mengen. 
Ribbels hebben chiro van 13u-14u, speelclub van 14u15-15u15 en rakwi van 15u30-16u30. 
Onze oudste afdelingen hadden op vrijdag chirowerking. 
 
 
Belangrijke afspraken blijven uiteraard doorlopen: Wie ziek is blijft thuis, ook wie in quarantaine moet omwille van een risico-contact kan niet naar de chiro komen, volg het advies van de huisarts/clb/...daar op.
Wordt je kind ziek of legt het een positieve (zelf)test af in de week na zijn of haar aanwezigheid in de chiro breng ons dan op de hoogte.
 
We hopen zo samen deze verstrengde periode zo kort mogelijk te houden waardoor we nadien weer volop kunnen genieten van het échte chiroleven.
 
Chirogroetjes!