Chironieuws 2023

Het eerste trimester van ons nieuwe werkjaar zit erop.

Veel (nieuwe) leden, een enthousiaste leidingsploeg, een fantastisch jaarmarktweekend, schaatsen met de hele groep,...zorgden ervoor dat we alvast goed gestart zijn en we enkel nog meer zin hebben in de komende periode. 

We zijn dan ook heel blij om jullie te kunnen meedelen dat onze VB Silke vanaf nu niet langer alleen VB zal zijn. Hans Tersago zal dit mee opnemen en onze chirogroep mee ondersteunen.

Enkele belangrijke data en weetjes:

In januari zit onze leidingsploeg volop in de examens.

Chirowerking ziet er daarom iets anders uit.

Standaard zal de joepie chiro hebben van 14u tot 17u (JOEPIE = Ribbels, speelclub, rakkers en kwiks). Indien er afwijkingen zijn op deze uren laat de leiding dit weten via de groepswhatsapp.

De jimp (tito, keti en aspi) volgen hun gewone uren (ook hier: leiding laat weten wanneer dit anders is)

Wij proberen chiro maximaal door te laten gaan, zo zullen aspiranten en oudleiding ook mee chiro komen geven. Soms valt het voor dat het ons niet lukt, dat zal door de leiding dan ook doorgegeven worden via de whatsapp.

Binnenkort kunnen jullie ons overheerlijke valentijnsontbijt weer bestellen. Concrete info volgt later maar noteer alvast 12 februari in jullie agenda.

Op 11 en 12 maart kan je dan weer komen eten op de parochiale eetdagen. Een samenwerking tussen VBS De Krinkel en Chiro Ruisbroek waar lekker eten en gezellig samenzijn voorop staan!

Het weekend nadien zijn wij op leidingsweekend op het kamp voor te bereiden. 19 maart is het daarom geen chiro.

Kort nadien krijgen jullie alvast de eerste info voor het kamp en kan er ingeschreven worden. Noteer alvast 3 tot 13 augustus in 't groot op de kalender want dan trekken we er samen op uit.

En uiteraard last but not least...onze beste wensen voor het nieuwe jaar!

Chirogroetjes!